תפריט לדוגמא

תפריט הקייטרינג מגוון ויכול להתאים לארוחות ערב מפוארות, השקות, מסיבות ריקודים, וטייק אווי במגשי סושי פארטי לבית ולמשרד. הקישו על כותרת התפריט לקבלת פירוט. הקישו כאן לגלריית תמונות הקייטרינג.
 

תפריט - בר יפני

הבר של מינאטו מאופיין במבחר עשיר מאוד של סושי על כול סוגיו וצורותיו. המנות של הסושי והמנות האחרות מוגשות על הבר במגוון צורות ובאסתטיות מכסימלית. אנו מעניקים ללקוח חוויה שנוגעת בכול החושים ואף יותר.

מילון מושגים

סשימי - פרוסות דג נא,מוגש על מצע ירקות או קרח גרוס ובליווי של מגוון רטבים.
ניגרי - פרוסת דג על מלבן אורז.
הוסו מאקי רול - רול העשוי מחצי אצה עם האצה בחוץ.
פוטו מאקי - רול עבה, מאצה שלמה.
אינסייד אווט - רול בו האורז עוטף את האצה והמילוי .
סנדויץ' - כמו אינסייד אווט רול רק חתוך למשולשים כמו סנדויץ. מוגש בציפוי של שבבי טמפורה או סומסום.
ציפויים על רולים - סוסמסום שחור,סומסום לבן קלוי, שבבי טמפורה (מעניק קריספיות לרול), ביצי טוביקו, ביצי סלמון, שבבי סלמון, סלמון נא, סלמון צרוב, טונה צרובה, טונה זוקה, דניס צרוב.

סוגי הדגים וצורות הגשה

טורו - חלק עסיסי ומובחר בבטן הטונה, מוגש כסשימי, ניגרי ומאקי.
טונה - מוגש כסשימי "נקי", סשימי עם רוטב מיסו או רוטב פיקאנטי עם קוביות/
אבוקדו, ניגרי, מאקי טונה, i/o ספייסי טונה וטונה אבוקדו.
טונה זוקה - טונה שעוברת תהליך בישול קצר,מושרת במרינדה ומוגשת כסשימי , ניגירי או כציפוי לרול.
סלמון - מוגש כסשימי בתוספת ביצי סלמון, ניגרי ,ניגירי חם, סלמון מאקי ו 10 סוגי רולים i/o עם צירופים וציפויים שונים.
סלמון סקין - סלמון וסלמון סקין שנצלו בתנור עד פריכות,מוגש במספר רולים עם צירופים שונים.
פלמידה אדומה צרובה - -מוגש קר לאחר צלייה כסשימי וניגרי בליווי רוטב הדרים.
דניס - מוגש כסשימי, ניגרי, ניגירי חם ורולים.
בס - מוגש כסשימי וניגירי.
פרידה - מוגש כסשימי וניגירי.
ילו טייל - מוגש כסשימי,ניגרי, מאקי ילו טייל, i/o ספייסי ילו טייל וטמפורה רול.
דג קוד - עובר טיגון בציפוי של פנקו ומוגש בתוך רול.
סורימי - דג זהבון, מוגש ברולים גם כמטוגן בציפוי טמפורה.
סושי צמחוני - יותר מ 20 צירופים וסוגי רולים עם מבחר ירקות.
טאמאגו - חביתה יפנית.

מיוחדים

פנקו/טמפורה רולים - דג סלמון,דניס או ילו טייל בציפוי טמפורה או פנקו עם אבוקדו,בצל סגול,מלפפון ומיונז פיקנטי.
טאטאקי רולים - טונה, ילו טייל, סלמון או דג מאי מאי מושרים בסקה ועוברים צריבה קלה על מחבת ומוגשים עם אבוקדו או אספרגוס, בצל סגול, מלפפון ומינאטו מיונז.
רולים בציפוי של דג צרוב - מגוון של רולים שעטופים בדג סלמון, דניס או ילו טייל שעוברים צריבה עם אש ומוברשים ברוטב מתקתק.
רולים בציפוי זוקה - מגוון של רולים שעטופים בטונה זוקה,טונה שעברה השרייה ברוטב מיוחד המעניק לטונה רכות וטעם מיוחד.
טמפורה ירקות רולים - רול טמפורה של ירקות כגון תרד, אספרגוס, אפונת שלג, או בטטה עם מיונז.

סלטים יפנים המוגשים על הבר

אדה-ממה - פולי סויה חלוטים ומוגשים עם מלח ים אטלטנטי.
סלט הרוסמה - סלט קר מאטריות הרוסמה,רצועות גזר,מלפפון ואצות וואקמה במרינדת חמוץ מתוק.
סלט אטריות קר - אטריות סובה על מצע של סלט ירוק עם רצועות טאמאגו,עגבניות שרי,מלפפון,טופו ואצות וואקמה עם רוטב סוסמסום מתקתק.
נאסו אגאבאטאשי - קוביות חציל שטוגנו והושרו ברוטב פיקנטי.
נאמאסו - כבושים יפנים.

מנות איזאקיה - טאפאס יפני

ספיישל טונה טאטאקי ברוטב מיוחד על בסיס פונזו (הדרים) ומיונז יפני. סלמון מיסו יאקי - קוביות סלמון ברוטב מיסו מתקתק צלויות בתנור.
פירי-קארה יאקי - קוביות טונה או ילו טייל ברוטב פיקנטי (ספייסי מיונז) צלויות בתנור.
נאנבאן זוקה - נתחי דג סרדין מטוגן מושרים במרינדה מתקתקה-חמצמצה עם בצל, גזר ופלפל ירוק.
אגה טצוקונה - קציצות מטוגנות של דג טרחון טחון, אדממה, ערמוני מים, ג'ינג'ר טרי ובצל ירוק.
אוקונומיאקי - פנקייק יפני מלוח עם בצל ירוק, אטריות סובה וג'ינג'ר כבוש קצוץ, מגיע עם 3 רטבים: מיונז יפני, ספייסי מיונז ורוטב טריאקי ביתי.
דג קוד בפנקו ברוטב מיסונז (מיסו + מיונז).
מרקים בכוסות אספרסו-מיסו, אגאשי, אודון.

 

הסושי מוגש על הבר בליווי ווסאבי, ג'ינג'ר, סויה אורגנית, סויה דל נתרן, רוטב טריאקי, מיונז פיקנטי ועוד רטבים של מינאטו.
* ניתן להציג את המבחר של הדגים כדגים שלמים כחלק מעיצוב הבר.
* אנו עושים כל מאמץ כדי שביום האירוע מבחר הדגים יהיה גדול ורב גוני דבר התלוי בעונת השנה, בדגי ייבוא ובדגה המקומית של אותו יום.

   מינאטו סושי בר קיסריה  04-6360812  |  מינאטו סושי בר הרצליה 09-7731703  |  Minato sushi bar 

click-it.co.il
פיתוח עסקי באינטרנט

עיצוב גראפי: מיה קמחי סימון